Team

Team TENT Studie

Hieronder het overzicht van de teamleden van TENT Studie.

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

internist-ouderengeneeskunde
Professor Simon Mooijaart is werkzaam als internist-ouderengeneeskunde en heeft de TENT studie opgezet. Hij is ervaren onderzoeker op het gebied van kanker bij ouderen.
 
 
 
Internist-ouderengeneeskunde
projectleider TENT studie
Frederiek van den Bos is internist-ouderengeneeskunde en is projectleider van de TENT Studie.
 
 
 
Onderzoeker TENT Studie
Stella Trompet is onderzoeker bij de TENT Studie. Zij is verantwoordelijk voor het indienen van de juiste protocollen bij de medische ethische commissie.
 
 
 
Studie coördinator TENT Studie
Marjan van der Elst is onderzoeksverpleegkundige op de afdeling Ouderengeneeskunde. Nu de TENT Studie in meerdere ziekenhuizen wordt uitgevoerd is zij tevens coördinator. Marjan is degene met wie u telefonisch contact heeft wanneer u besluit mee te doen aan het onderzoek.
 
 
 
Hoogleraar interne oncologie
in het bijzonder geriatrische oncologie
Johanneke Portielje is hoogleraar interne oncologie, in het bijzonder geriatrische oncologie bij het LUMC in Leiden. Ze is bestuurslid van Gerionne, de Nederlandse Stichting voor Geriatrische Oncologie.
 
 
 
Arts-onderzoeker TENT Studie
Yara van Holstein is in opleiding tot internist-ouderengeneeskunde in het LUMC. Zij is in 2019 gestart als arts-onderzoeker bij de TENT studie.
 
 
 
Verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde
Anna uit den Boogaard is verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde in het LUMC. Daarnaast is zij betrokken geweest bij de implementatie van de TENT Studie in het LUMC.
 
 
 
Postdoc geriatrische oncologie
fellow medische oncologie
Nienke de Glas is werkzaam als postdoc bij de geriatrische oncologie, naast haar opleiding tot medisch oncoloog. Binnen de TENT Studie is zij betrokken bij de oncologische projecten en begeleidt zij promovendi en wetenschapsstudenten.
 
 
 
Arts-onderzoeker TENT Studie
Joosje Baltussen is sinds juli 2021 arts-onderzoeker bij de TENT studie. Binnen de TENT studie doet zij onderzoek naar uitkomsten na chemotherapie bij ouderen met kanker.